Kaartverkoop Dolle beestenboel gestart!

Op 27, 29 en 30 oktober 2019 spelen wij “Dolle beestenboel”, een klucht van Henk Roede. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Net even anders (Vlaardingsekade 3) of te bestellen via de website en per mail via kaarten.vat75@gmail.com

Het verhaal

In dierentuin Zooi wordt door klusjesman Gerrit hard gewerkt aan een nieuw onderkomen voor de apen. Natuurlijk moet de opening van dit gloednieuwe verblijf groots gevierd worden. Daarom heeft directrice Van Doorn de koning uitgenodigd om de openingshandeling te komen verrichten.

Maar voordat de koning werkelijk komt zal er een inspectie van de RVD moeten plaatsvinden. Helaas mankeert er nogal wat aan het reilen en zeilen in de dierentuin. Waarom lijkt het soms het wilde westen en wat is er met die hamburgers aan de hand? Kan de klantenservice misschien beter? Een routine-inspectie van de RVD blijkt toch niet zo simpel te zijn. Wat is inspecteur Meerkens eigenlijk van plan?

Komt u kijken?

Bent u ook benieuwd hoe dit bezoek zal uitpakken? Wij nodigen u uit om op 27, 29 of 30 oktober te komen kijken!

De toegangsprijs voor deze voorstelling is 10 euro (donateurs betalen slechts 8 euro). In de pauze krijgt u een drankje van ons.

Kaarten zijn te koop bij Net Even Anders (Vlaardingsekade 3, Schipluiden). Daarnaast is het ook mogelijk kaarten te reserveren per e-mail via kaarten.vat75@gmail.com of de website. Let op: er kan alleen contant betaald worden!