Eenakter op zomerfestival: Het zal zo’n vaart niet lopen

Op zaterdag 27 augustus spelen wij de nieuwste eenakter van Siebe van den Berg “Het zal zo’n vaart niet lopen” op het evenement van ‘t Kassie naar de Schuur in Den Hoorn.

Het zal zo’n vaart niet lopen

Onder leiding van Ricus, voorzitter van wandelvereniging PAD’75, traint een groepje voor de jaarlijkse Paddentrek. Alleen doen de leden van PAD’75 er alles aan om de boel te vertragen, omdat Ricus anders veel te vroeg aankomt bij een grote verrassing.

Inmiddels heeft ons lid Siebe van den Berg al een aardige lijst stukken geschreven. Dit stuk heeft hij speciaal geschreven nadat onze zoektocht naar een leuke eenakter lastiger bleek dan gedacht. Deze zomer spelen wij dit stuk tijdens het zomerfestival van ‘t Kassie naar de Schuur in Den Hoorn.

Over het evenement

Na het daverende succes van de vorige editie in 2016 durven de bewoners van de Woudselaan het weer aan om samen met CultuurStek een nieuwe ‘Van het kassie naar de schuur’ te organiseren. Dat belooft wat! Er is van alles te doen voor jong en oud. Muziekoptredens, voorstellingen, workshops, kinderactiviteiten, met verschillende buitenbars, livemuziek en foodtrucks.  Kaarten zijn te koop via CultuurStek Den Hoorn.

27 aug. 14:00 – 18:30
Den Hoorn, Woudselaan

Koop kaarten